Populaire trainingen:

Er zijn geen vervelende klanten... 
Basis communicatie.
Lees verder..

Van je collega's moet je het hebben...!
Collegialiteit en omgaan met kritiek (feedback)
Lees verder..

Opzij, opzij opzij...
Time Management.
Lees verder..

Zoeken

  Search  

Hieronder enkele reacties van onze opdrachtgevers:
 


Menlo Worldwide (Logistiek)

Menlo Worldwide Logistics heeft een aantal leidinggevende medewerkers de mogelijkheid gegeven om verschillende trainingen bij De Coers Trainingen te volgen. Zowel de trainingen als de trainer Jacques Hebing waren zeer inspirerend en leerzaam. Wij waarderen de manier waarop de trainingsvorm is gegeven. Het heeft ons Managementteam en de medewerkers aangezet tot denken en tot het genereren van (nieuwe) ideëen.
 

De medewerkers waren erg enthousiast over de trainingen. Door de interactieve manier waarop de trainingen worden gegeven, het kennisniveau van de trainer en de ruimte voor het bespreken van praktijkvoorbeelden worden de trainingen ervaren als zeer zinvol en leerzaam.

De trainingen hebben (zelf)inzicht gegeven in de sterktes en zwaktes van het individu en waren een tool voor het management om de juiste persoon op de juiste manier aan te sporen of in te zetten in het bedrijf. Een eyeopener voor het individu, daarnaast is het een handige tool geworden met betrekking tot inrichting en verbetering van processen binnen de organisatie.

Het contact met de trainer Jacques Hebing ervaar ik vanuit mijn rol als HR als erg prettig. Doordat hij snel een passende offerte heeft kunnen uitbrengen, die aansluit bij de wensen van het bedrijf zijn wij als organisatie weer een stapje verder in het land van ontwikkeling en continue verbetering.

Alleen ben je sneller, samen kom je verder. Met een cursus via De Coers krijg je een op maat gemaakte training afgestemd op de visie en doelstellingen van het bedrijf.

 

We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit die De Coers levert. Een aanrader!! 
 

Miranda Visser (HR Gereralist)
Liv voeding- & leefstijladvies (Diëtetiek)

Voor Liv voeding- & leefstijladvies verzorgde De Coers de interne training ‘Een kwestie van Liv hebben! 
Onze diëtisten (ruim 115) komen enthousiast, vrolijk en buitengewoon geïnspireerd uit deze trainingsdagen, dat is prachtig om te ervaren.

Ze zien nu beter de effecten en resultaten van hun eigen houding en handelen en krijgen veel praktische aanwijzingen die volledig aansluiten op de dagelijkse werkzaamheden van de diëtisten. Nooit bedrijgend, altijd vanuit een positieve benadering, maar sjonge, wat leerzaam!

Gerry de Valk

Directeur Liv voeding- & leefstijladvies
Care For Women (Gezondheidszorg)

 

Vanuit de organisatie Care for Women ben ik op zoek gegaan naar een training om onze cliënten meer te kunnen inspireren en motiveren om de weg naar verandering in te gaan. Samen met De Coers is er een training ontwikkeld op basis van Motivational interviewen en NLP. Deze training is niet alleen op een inspirerende manier gegeven maar de docenten wisten op een hele goede manier The Need aan te geven vanuit onze cliënten met als gevolg een volledig aansluitend programma voor in de praktijk.

Voor mij persoonlijk is De Coers een zeer waardevolle partner gebleken in het meedenken naar mogelijkheden. Ik heb veel gebruik kunnen maken van hun expertise.

De Care for Women specialisten zijn zeer enthousiast en hebben dmv deze training een aanvulling gevonden om te gebruiken in hun praktijkvoering en kwalitatieve zorgaanbod.
 

Henriëtte Rijsdijk (Manager Care for Women)

 Ultimum (Automatisering)
Ultimum B.V. is een ICT dienstverlener met specialisten op 3de lijns niveau. 

Ultimum werkt samen met De Coers om o.a. de communicatievaardigheden van onze ICT professionals te trainen. 
De samenwerking verloopt naar alle tevredenheid. Er is een perfecte verstandhouding en De Coers (in ons geval Jacques Hebing) geeft echt maatwerktrainingen. Inzichten worden begrijpelijk gemaakt en er wordt getraind in het toepassen daarvan.

Onze medewerkers maken nu nog dagelijks gebruik van de opgedane kennis en er wordt nog steeds over gesproken met elkaar. 

Door de trainingen worden aangedragen oplossingen vaker toegepast wat resulteert in tevredenheid van onze klanten maar ook tevredenheid bij onze medewerkers.


Ad Marjenburgh (Field Manager)

Ultimum (Automatisering)
Ultimum B.V. is een ICT dienstverlener met specialisten op 3de lijns niveau. 
Ultimum werkt samen met De Coers om o.a. de communicatievaardigheden van onze ICT professionals te trainen. De samenwerking verloopt naar alle tevredenheid. Er is een perfecte verstandhouding en De Coers (in ons geval Jacques Hebing) geeft echt maatwerktrainingen. Inzichten worden begrijpelijk gemaakt en er wordt getraind in het toepassen daarvan.

Onze medewerkers maken nu nog dagelijks gebruik van de opgedane kennis en er wordt nog steeds over gesproken met elkaar. Door de trainingen worden aangedragen oplossingen vaker toegepast wat resulteert in tevredenheid van onze klanten maar ook tevredenheid bij onze medewerkers.
Ad Marjenburgh (Field Manager


Train de Trainer
Begin juni heb ik samen met 5 collega’s een meerdaagse training “Train de Trainer” van De Coers Trainingen gevolgd. Deze werd gegeven door Jacques Hebing. In het begin dacht ik zo’n beetje alles wel te weten. Ik dacht bekend en ervaren te zijn met het geven van trainingen en workshops bij mijn werkgever en als trainer bij een voetbalvereniging.

Het tegendeel was waar, na deze training ben ik me meer bewust geworden van mijn sterke én minder sterke vaardigheden als trainer en met dit inzicht en de vele praktische tools, effectieve handvatten en vaardigheden die ik heb gekregen, ben ik hier op gaan trainen, want oefenen en oefenen zijn zaken, die je moet blijven doen. Bij mijn werkgever geeft ik nu met een gerust hart workshops en trainingen, kort geleden zelfs voor en groot publiek, ontspannen, een voetbal clinique geven.

Inspirerende en zeer waardevolle training!

Roland Vogelenzang
Goedestede (Woningcoperatie)

Als wijkconsulenten bij een woningcorporatie draait vrijwel alles om effectief communiceren. Belangen duidelijk maken, proberen om huurders ergens het belang van uit te leggen, bemiddelen bij conflictsituaties. Je hebt de neiging om te denken dat je duidelijk bent in de wijze waarop je iets overbrengt of denkt de boodschap te begrijpen welke de ander tegen je zegt.

De Coers (Jacques Hebing) heeft ons veel nieuwe inzichten gegeven en duidelijke, op de praktijk gerichte, tools gegeven die we nog dagelijks gebruiken.  

Hij heeft ons team laten inzien dat het helemaal niet vanzelfsprekend is dat je boodschap duidelijk overkomt. Iedereen heeft verschillende filters waardoor de wijze waarop we communiceren moet worden aangepast. 

Met de cursus hebben we tools gekregen hoe dit te herkennen en de wijze van communiceren hier op aan te passen. Het was een zeer boeiende cursus waar wij als team erg veel aan hebben gehad.

Cedric van Walbeek & Jaap de Graaff (Wijkconsulenten Woningstichting GoedeStede)Mee Utrecht (Sociale Dienstverlening)
Communiceren kun je leren. Dat hebben we in ons team met Jacques Hebing kunnen ervaren. Hij maakte ons met uitleg en oefeningen bewust van ons onbewuste. Weet hoe informatie bij jou binnenkomt en besef dat je collega het misschien anders zal verwerken! 

Enkele maanden later hebben we het er nog wel eens over met elkaar. Weten we elkaars communicatievoorkeur nog? We hebben een overzichtslijstje opgesteld; wie is visueel ingesteld en wie auditief? Ook nieuwe collega’s leiden we in in het concept van filters, voorkeuren en perceptie. In één middag heeft De Coers ons op een pad gezet, dat we goed kunnen volgen wanneer we met elkaar communiceren.
 
Lian Schepers (Medewerker Informatievoorziening) Goedhart Consulting (Automatisering)

Met ons team van ICT specialisten hebben we een communicatietraining gevolgd bij De Coers. De verwachtingen waren hoog en die zijn zeker waargemaakt. De herkenbare voorbeelden en de fijnzinnige opmerkingen van de trainer bleken voor iedereen goed te volgen. 

Omdat we met heel verschillende karakters binnen ons team werken was het erg leerzaam om te zien hoe er onderling begrip kwam voor elkaars manier van reageren. We kunnen elkaar beter volgen en ook al zijn we het onderling niet altijd eens, we respecteren vooral de denkwijze van elkaar. Het heeft ons hele team geholpen om enerzijds elkaar en anderzijds onze klanten beter te kunnen voorlichten en begrijpen.
 

Harriët Goedhart (directeur)
 

 

Hellinga BV (Grond- Weg- en Waterbouw)

Vond dat de trainer goede duidelijke uitleg gaf en je zelf actief in de cursus werd betrokken. Je kon goed je ideeën bespreken en hij had een luisterend oor op zijn tijd, maar daarna ook weer serieus aan de bak. Een zeer leerzame cursus waar ik in de praktijk al veel profijt van heb gehad. 
(voorman)


Heb de trainingen positief ervaren. Ik ben één van de dames die werkzaam zijn binnen het bedrijf en heb wel eens moeite met de “mannelijke collega’s” , opmerkingen, reacties enz. Door de cursus ga ik hier anders mee om, bekijk de situatie anders. Net na de trainingen merkte ik bij mijn collega’s ook een andere houding.
(administratief medewerkster)


Zeer goede trainingen, goed cursusmateriaal, erg deskundige trainer, sluitend maatwerk en prijstechnisch erg interessant.
Wij (medewerkers, management en directie) hebben er erg veel baat gehad bij de trainingen.

(directeur)

  


Intercity mode (Confectie)
 

Intercity Mode was verrast hoe de Coers de workshop communicatie bij ons presenteerde. 

De trainer van De Coers wist een dusdanige sfeer te scheppen, dat er onderling open gecommuniceerd werd en bij ieder van ons ''het kwartje viel"


In de toekomst zullen wij onderling en met onze klanten zeker tot een verbeterde communicatie komen.
Hiervoor onze dank!

H.L. Paping (directeur)
 


Duijndam Uitzendgroep (Uitzendbureau)

Samen met mijn medewerkers heb ik, door De Coers, bij ons in de vestiging in Wateringen communicatie/verkooptrainingen laten verzorgen.
Door de heldere uitleg, praktische voorbeelden en leuke oefeningen is er bij ons erg veel duidelijk geworden met betrekking tot onze communicatie. 


We kunnen nu nog sneller aansluiting vinden bij onze klanten en is de communicatie intern ook verbeterd. We begrijpen elkaar beter én sneller wat weer ten goede komt aan onze klanten. 

Naast de kennis die we hebben opgedaan vonden we de manier waarop de trainingen werden gegeven verfrissend en inspirerend. De verwachtingen werden dan ook meer dan waar gemaakt.

We zullen in de toekomst zeker vaker gebruik gaan maken van De Coers.


Karel Duijndam (directeur) 
  Top  Naar aanbod