Populaire trainingen:

Er zijn geen vervelende klanten... 
Basis communicatie.
Lees verder..

Van je collega's moet je het hebben...!
Collegialiteit en omgaan met kritiek (feedback)
Lees verder..

Opzij, opzij opzij...
Time Management.
Lees verder..

Zoeken

  Search  


Menlo Worldwide (Logistiek)

Menlo Worldwide Logistics heeft een aantal leidinggevende medewerkers de mogelijkheid gegeven om verschillende trainingen bij De Coers Trainingen te volgen. Zowel de trainingen als de trainer Jacques Hebing waren zeer inspirerend en leerzaam. Wij waarderen de manier waarop de trainingsvorm is gegeven. Het heeft ons Managementteam en de medewerkers aangezet tot denken en tot het genereren van (nieuwe) ideëen.
 

De medewerkers waren erg enthousiast over de trainingen. Door de interactieve manier waarop de trainingen worden gegeven, het kennisniveau van de trainer en de ruimte voor het bespreken van praktijkvoorbeelden worden de trainingen ervaren als zeer zinvol en leerzaam.

De trainingen hebben (zelf)inzicht gegeven in de sterktes en zwaktes van het individu en waren een tool voor het management om de juiste persoon op de juiste manier aan te sporen of in te zetten in het bedrijf. Een eyeopener voor het individu, daarnaast is het een handige tool geworden met betrekking tot inrichting en verbetering van processen binnen de organisatie.

Het contact met de trainer Jacques Hebing ervaar ik vanuit mijn rol als HR als erg prettig. Doordat hij snel een passende offerte heeft kunnen uitbrengen, die aansluit bij de wensen van het bedrijf zijn wij als organisatie weer een stapje verder in het land van ontwikkeling en continue verbetering.

Alleen ben je sneller, samen kom je verder. Met een cursus via De Coers krijg je een op maat gemaakte training afgestemd op de visie en doelstellingen van het bedrijf.

 

We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit die De Coers levert. Een aanrader!! 
 

Miranda Visser (HR Gereralist)


 Terug