Populaire trainingen:

Er zijn geen vervelende klanten... 
Basis communicatie.
Lees verder..

Van je collega's moet je het hebben...!
Collegialiteit en omgaan met kritiek (feedback)
Lees verder..

Opzij, opzij opzij...
Time Management.
Lees verder..

Zoeken

  Search  

Ultimum (Automatisering)
Ultimum B.V. is een ICT dienstverlener met specialisten op 3de lijns niveau. 
Ultimum werkt samen met De Coers om o.a. de communicatievaardigheden van onze ICT professionals te trainen. De samenwerking verloopt naar alle tevredenheid. Er is een perfecte verstandhouding en De Coers (in ons geval Jacques Hebing) geeft echt maatwerktrainingen. Inzichten worden begrijpelijk gemaakt en er wordt getraind in het toepassen daarvan.

Onze medewerkers maken nu nog dagelijks gebruik van de opgedane kennis en er wordt nog steeds over gesproken met elkaar. Door de trainingen worden aangedragen oplossingen vaker toegepast wat resulteert in tevredenheid van onze klanten maar ook tevredenheid bij onze medewerkers.
Ad Marjenburgh (Field Manager


Train de Trainer
Begin juni heb ik samen met 5 collega’s een meerdaagse training “Train de Trainer” van De Coers Trainingen gevolgd. Deze werd gegeven door Jacques Hebing. In het begin dacht ik zo’n beetje alles wel te weten. Ik dacht bekend en ervaren te zijn met het geven van trainingen en workshops bij mijn werkgever en als trainer bij een voetbalvereniging.

Het tegendeel was waar, na deze training ben ik me meer bewust geworden van mijn sterke én minder sterke vaardigheden als trainer en met dit inzicht en de vele praktische tools, effectieve handvatten en vaardigheden die ik heb gekregen, ben ik hier op gaan trainen, want oefenen en oefenen zijn zaken, die je moet blijven doen. Bij mijn werkgever geeft ik nu met een gerust hart workshops en trainingen, kort geleden zelfs voor en groot publiek, ontspannen, een voetbal clinique geven.

Inspirerende en zeer waardevolle training!

Roland Vogelenzang


 ) Terug