Populaire trainingen:

Er zijn geen vervelende klanten... 
Basis communicatie.
Lees verder..

Van je collega's moet je het hebben...!
Collegialiteit en omgaan met kritiek (feedback)
Lees verder..

Opzij, opzij opzij...
Time Management.
Lees verder..

Zoeken

  Search  

Omgaan met veranderingen.

Er komt een opdracht vanuit de directie en die moet goed gecommuniceerd worden naar de medewerkers. Dat is niet altijd gemakkelijk. Iedereen is druk, de doelen moeten gehaald worden, er is misschien wel sprake van enige stress en u voelt zelfs weerstand. Toch wilt u dat de boodschap goed en duidelijk overkomt en door iedereen begrepen word. Dan is het zaak om de boodschap op die manier te communiceren dat elke medewerker weet wat er te gebeuren staat en de weerstand weg zal gaan.
                 

In deze training krijgt u krachtige technieken aangereikt waarmee u snel die aansluiting met uw medewerkers kunt vinden. U zult elke medewerker op hun eigen individuele niveau benaderen tijdens een groepsmededeling.

Overige informatie:
De Coers verzorgt deze leuke én doeltreffende communicatietraining waarbij u inzicht krijgt in onze hedendaagse communicatie. Eigenlijk het bewust worden van hoe we communiceren én wat de effecten hiervan kunnen zijn.

Deze training is voor iedereen toegankelijk, concreet en direct toepasbaar in de praktijk. Wij maken tijdens de trainingen géén gebruik van rollenspellen. Wel zullen er een aantal leuke en effectieve oefeningen gedaan worden.

Tijdens onze trainingen zult u worden bijgestaan door een gecertificeerde ervaren trainer met als specialiteit communicatievaardigheden.

Zakelijk:

  • Groepsprijs: 1.300 euro exclusief btw, externe trainingslocatie en inclusief trainingsmap. Prijs is t/m 10 deelnemers, voor elke extra deelnemer wordt 85 euro berekend. 
  • Hoelang: Één dag. (ca. 7 uur). Deze training kan ook in twee separate dagdelen verzorgt worden. 
  • Voor wie: Leidinggevende. 
  • Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 15 (bij meer deelnemers in overleg) 
  • Vooropleding gewenst: nee
  • Locatie: Bij u intern of op een externe locatie.
  • Mogelijkheden voor overdag, 's avonds, en in het weekend.
  • Dit betreft en in-company training.


 Terug  Contact