Populaire trainingen:

Er zijn geen vervelende klanten... 
Basis communicatie.
Lees verder..

Van je collega's moet je het hebben...!
Collegialiteit en omgaan met kritiek (feedback)
Lees verder..

Opzij, opzij opzij...
Time Management.
Lees verder..

Zoeken

  Search  


Een kind dat regelmatig zegt “dat vind ik moeilijk” zegt eigenlijk “ik durf niet of ik heb nog geen ervaring “. 

Als het antwoord van de docent of begeleider vervolgens is “ik weet dat jij dat wel kan” dat zegt hij of zij dat uiteraard met de beste intentie om de leerling te helpen. 

De kans is echter aanwezig dat het kind met dezelfde vragen blijft zitten. Stel je nu eens voor dat het antwoord van de docent of begeleider is “ik weet dat je dat nog niet kunt, hoe kan ik jou daarmee helpen?” dan sluit de hij of zij meer aan bij de belevingswereld van het kind en geeft hij antwoord op de impliciete vraag die de leerling stelt. 


Tijdens deze training zult u de verschillen, blokkades en mogelijkheden gaan herkennen die zich op onbewust niveau kunnen afspelen bij elke kind. Die kunnen er voor zorgen dat de kind niet alles uit zichzelf haalt. Nadat u inzicht heeft gekregen in de onbewuste wereld van het kind geven wij u handvatten waarmee u moeiteloos aan kunt sluiten bij zijn of haar belevingswereld. Hiermee kunt u de kinderen helpen de beperkende overtuiging “dat vind ik moeilijk” te wijzigen in “dat ga ik doen!”.


Overige informatie:
De Coers verzorgt deze leuke én doeltreffende communicatietraining waarbij u inzicht krijgt in onze hedendaagse communicatie. Eigenlijk het bewust worden van hoe we communiceren én wat de effecten hiervan kunnen zijn.

Deze training is voor iedereen toegankelijk, concreet en direct toepasbaar in de praktijk. Wij maken tijdens de trainingen géén gebruik van rollenspellen. Wel zullen er een aantal leuke en effectieve oefeningen gedaan worden.

Tijdens onze trainingen zult u worden bijgestaan door een gecertificeerde ervaren trainer met als specialiteit communicatievaardigheden.

Zakelijk:

  • Groepsprijs: 1.300 euro exclusief btw, externe trainingslocatie en inclusief trainingsmap. Prijs is t/m 10 deelnemers, voor elke extra deelnemer wordt 85 euro berekend. 
  • Hoelang: Één dag. (ca. 7 uur) Deze training kan ook in twee separate dagdelen verzorgt worden.
  • Voor wie: Iedereen die (dagelijks) met kinderen te maken heeft.
  • Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 15 (bij meer deelnemers in overleg).
  • Vooropleding gewenst: nee
  • Locatie: Bij u intern of op een externe locatie.
  • Mogelijkheden voor overdag, 's avonds, en in het weekend.
  • Dit betreft en in-company training. Terug  Contact